Sweet Followers

Red Bow Tie

Tuesday, 16 August 2011

Langkawi Cable Car


p/s: kalau rasa betul-betul nak baca baru scr0ll d0wn ea!!
            
Hye peeps!!
Actually nak updates bl0g tapi taktau nak tulis pasal apa la..nak pikir jap eh.. ^_^


Ukie,macam mana kalau nak tulis pasal tempat yang aku teringin sangat nak p??hmm sebenarnya dalam hati nie dah lama sangat teringin nak naik cable car kat Langkawi nuh!!haha 2 jea pun..memang teringin sangat la dari dulu..:P
Bukannya tak pernah pi Langkawi,pernah tapi time muda-muda dulu la..huhu tapi tak sempat nak naik cable car sebab time tuh ramai sangat orang,time cuti sekolah la katakan.nak beratur,.memang tak la.. (panjang 0o…agak2 dalam 2 kil0meter k0t) nampak sangat menipu,h0ho..
Tapi tak kira nanti nak p jugak!!tengah berangan nie nak p dengan orang-orang tersayang tapi ibu dan abah cakap aku dah besar so cari la duit sendiri,p sendiri,hehe sukasuka..nanti kalau dapat p sapa nak ikut??h0ho tapi taktau la bila tahun nak p..nak kena simpan duit nie,boleh shopping coklat sekali,yeeeayyy!! :P

suka tengok pemandangan cantik-cantik
even aku takut tempat tinggi dan agak gayat sampai boleh ketaq lutut,aku harap sangat dapat p walaupun sat ja :( 

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...