Sweet Followers

Red Bow Tie

Wednesday, 24 August 2011

Bukak Puasa


Kuala Perlis o0 Kuala Perlis..hari nie kami bukak posa kat situ lahh!!kami??hmm yeala,dengan budak-budak kelas aku,0fc0z laa budak2 dhk3A yang ransak!!hahax..
Hmm akhirnya dapat jugak keluar dari kepompong poli,huhu...kami bertolak dalam pukul 6 macam tu la,naik bus!!meriah k0t..walaupun mood kami agak spoil sikit sebab kena pakai baju keparat,o0psss!!baju k0rporat laahh,tersilap sudaahh… :P
dah sampai sana opcaz la kami snap-snap gambar dulu sebelum tunggu time berbuka…nie ha antara gambar-gambar kami masa kat sana..

myra,bella,zati,kis,diana & lyn
yang sorang tu menyibuk ja.. :P
menu berbukak kami untuk hari nie
Walaupun nampak cam hepy tapi dalam hati nie dok rasa sedih jea,hmm yang mana tau tau laa..sebab kalau keluar mesti bagitau dia dulu tapi hari nie.. apa-apa pun dalam hati nie memang rindu la kat dia!!bila keluar camnie,kena la happy dan senyum untuk kawan-kawan kan..
F0r budak2 DHK3A,thanks 4 t0day..dah lama kita tak spent time sama2 kan??~hee

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...