Sweet Followers

Red Bow Tie

Sunday, 31 July 2011

Luahan Hati


Maaf..bukan niat aku nak menyusahkan sapa-sapa,aku jugak manusia biasa yang lemah dalam menghadapi dugaan..tapi alhamdulillah,dengan semangat dan sokongan yang diberikan oleh family tersayang,orang yang tercinta (my mr. chenta hearty) dan kawan-kawan yang terlalu caring.

Sejak kebelakangan nie ada jea benda yang jadi yang membuatkan aku semakin tabah & kuat untuk melalui kehidupan nie..f0r my bel0ved abah dan ibu,terima kasih atas kasih sayang dan perhatian kalian..maaf sebab tak bagitau keadaan diri yang sebenar,orang cuma taknak ibu dan abah susah hati,tu jea..tapi last2 kant0i jugak,perasaan seorang ibu memang betul.sorry sangat-sangat,orang takdak niat nak tipu.. :(
2 my Mr. Chenta Hearty,walaupun dah banyak benda jadi kat kita (sampai saya dah rasa saya akan hilang awak) tapi alhamdulillah kita still dapat hadapi sama-sama,awak masih milik saya..thanks awak sebab awak sanggup mai ambik saya kat poli ,thanks jugak kat abang dan kak kan..saya hargai sangat-sangat walaupun time tuh awak marah kat saya tapi awak masih ambik berat dan risau bila saya muntah-muntah dan menggigil kesejukkan dalam kereta,saya terharu sangat dengan perbuatan awak tu..maaf  sebab menyusahkan awak sekali lagi bila awak terpaksa bawak saya p klinik malam-malam buta,saya tak mintak sakit macam tu (maaf ea)..tak pernah ada lelaki yang layan saya macam awak layan saya sebab tu la awak istimewa sangat di hati saya.:)

*awak jangan risau,‘penguin’ awak nie kuat..he2(saya taktau kenapa awak panggil saya penguin masa malam yang saya sakit tu)..dan saya memang selalu rindu kat awak..(sampai demam-demam)~hee

thanks 4 everything abah,ibu,adek2(wanie,zarul,ilin),cyg(haeykal)..thanks jugak abang dan kakak..:)

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

2 comments:

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...