Sweet Followers

Red Bow Tie

Saturday, 2 April 2011

H.A.C.K.S



‘GURLZ DAY 0UT’ kat Queensbay..tak sabar nak jumpa kawan2,lama dah tak jumpa rindu sangat-sangat..Atikah,Zuleeka,Farrah n Myra..wait yeaaahh!!
 tapi dalam masa yang sama,rindu kat awak jugak cyg,dah lama kita tak kuar kan,spent time sama2..bila agaknya kita nak kuar lagi kan??hmm takpe laa  saya tunggu jea,saya faham awak busy,s0 it’s 0wkeyh.. ;) dapat jumpa awak kejap pun jadi laa,asal dapat kurangkan rindu neh.. bila saya rindu awak,semakin saya sayang kat awak,bila semakin sayang awak,bertambah tambah laa rasa chenta neh untuk awak.. ^_^ 

H.A.C.K.S

Terima Kasih , sila tinggalkan jejak anda :)

No comments:

Post a Comment

Flying Love For Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...